Contact

Deze website is om mijn klanten van leuke en praktische info te voorzien. En om een breder publiek kennis te laten maken met wat ik bied, waar je ook in Nederland woont. Heb je dus vragen of verzoeken m.b.t. fietsen? Mail me op martinsesink@hotmail.com of bel: 06 31318282.

Maar ik ben en blijf natuurlijk vooral ook iemand van het persoonlijk contact. Dus ik hoop je te zien:

Openingstijden Ondiep 73, Utrecht en markt CityPlaza in Nieuwgein

Op Ondiep 73 zijn wij open op dinsdag t/m vrijdag van 08.00 uur tot 18.00 uur. Wekelijks hebben wij daar 40 uren de tijd om uw fiets te repareren. Indien mogelijk klaar terwijl u wacht. We streven ernaar dezelfde dag uw fiets weer rijklaar te hebben. Geen tijd om uw fiets te brengen? Wij hebben ook een haal en brengservice voor de fiets op afspraak. Bel op bovenstaand nummer.

Zaterdag zijn wij te vinden op de markt City Plaza in Nieuwegein. Wij staan daar schuin tegenover het Politieburo. Makkelijk bereikbaar met de fiets. Naast de verkoop van fietsonderdelen en accessoires ook reparaties aan uw fiets terwijl u shopt. Breng de fiets dan wel zo vroeg mogelijk, dan kan de fiets weer dezelfde dag met u mee. Wij zijn zaterdag van 08.00 uur tot 17.00 uur op de markt in Nieuwegein.

Tot snel!

Martin

 

De winkel is nog in Demo — Bestellingen worden nog niet uitgevoerd