IMG_0041

Introblog deel 1: Van Oudewater tot nu

Zo´n 35 jaar geleden ben ik met mijn eerste markt begonnen in Oudewater. Toen verkocht ik nog autoaccessoires en gereedschappen. Op die plek in Oudewater stond voor mij een koopman met fietsonderdelen. Ik kreeg van de klanten heel veel vraag naar onderdelen. Zo ben ik uiteindelijk in de fietshandel terecht gekomen.

In de wintermaanden verkoop ik naast de fietsonderdelen wintergoed, zoals handschoenen en mutsen. Na veel omzwervingen in het land -zoals markten in Woerden, Gouda, Ede Wageningen, Zeist, Veenendaal, Weesp, Maarssen, Breukelen en IJsselstein- sta ik de laatste 14 jaren op markten in de omgeving Utrecht. Op  woensdag en vrijdag vind je mij op de markt Vredenburg in Utrecht Centrum en op zaterdag in Nieuwegein naast Cityplaza.

Inmiddels ben ik 62 jaar oud en heb nog zeker 5 jaren te gaan. Mij kennende zal ik als de lijf en leden het toelaten waarschijnlijk nog langer de verkoop van fietsonderdelen voortzetten. Ik ben geen type om achter de geraniums te zitten. Daar ben ik te actief voor. Voor ingrijpende reparaties van de E-fietsen kunt u niet bij mij terecht. Dat is technisch te ingewikkeld en daar heb je speciaal randapparatuur voor nodig, die op de markt sowieso niet haalbaar is.

De winkel is nog in Demo — Bestellingen worden nog niet uitgevoerd