Fiets review / beoordeling

Reviews

Heeft u een product gekocht of een reparatie uit laten voeren? Laat hier uw review achter.

31 Comments
 1. joke en david 3 april 2016 at 15:33

  Zo dan wat een leuke website Martin. Wij zijn altijd zo blij met je op de markt. Goede service en altijd een dolletje. Er zijn niet zoveel van die leuke marktkoopmannen meer. Wij hopen dat we nog lang gebruik kunnen maken van je deskundigheid en gezelligheid. Veel succes!

  • Maria 29 september 2017 at 12:21

   Wat een gezellige website is dit!
   Mijn fiets en trouwe stalen ros van bijna dertig jaar oud! was toe aan wat extra aandacht.
   Martin heeft hem geweldig gemaakt en hij rijd weer als een zonnetje. Ik ben er super blij mee!
   Martin bedankt voor de service van thuis brengen en je heldere uitleg.

  • Petra 29 november 2018 at 13:55

   Ik was met mijn dochtertje aan het fietsen toen knapte de band. Gelukkig waren we dichtbij huis en om de hoek zit een hele aardige fiestenmaker die voor een goede prijs en snelle service de band verwisseld heeft. En mijn dochtertje kreeg een grijze speelgoedmuis! Fans for life!

 2. Lisa 8 april 2016 at 13:11

  Ik woon nog niet heel lang in Utrecht en kwam toevallig langs Martin op de markt. Ik vond na goed advies precies wat ik nodig had, dus dit wordt mijn nieuwe vaste plek voor fietsspullen! En die rubriek over fietsreparaties klinkt goed, die ga ik zeker volgen!

 3. Cindy 8 april 2016 at 14:10

  Prima service! Buitenbanden moesten worden vervangen, kon gelijk ter plekken gedaan worden. Uiteindelijk keek hij ook even naar mijn licht en versnelling die beide kapot waren, binnen 5min gemaakt. Erg betrouwbaar en helemaal niet duur.

  Aanrader!!

 4. eddy 8 april 2016 at 15:11

  Zo, Martin dat ziet er errug leuk uit. Ik loop al jaren bij je voor onderdelen en de laatste tijd ook veel reparaties, die je steeds heel vakkundig uitvoert, tot mijn grote plezier. Het is altijd weer een genoegen om bij je langs te komen. En m’n fiets vaart er wel bij. Tot ziens,
  Eddy

 5. Floyd Patterson 12 april 2016 at 06:36

  Ik ben de maker van fackin mooie fietsen, FMF, ik haal een aantal onderdelen bij Martin. Makkelijk, altijd vrolijk en staat je bij met advies. Zonder Martin kan ik mn hobby niet uit oefenen. Leuke spullen voor een redelijke prijs.
  Groetjes, Floyd Patterson

 6. Henk Balvers 22 april 2016 at 15:10

  Als je er zelf niet meer uitkomt is er gelukkig altijd Martin Sesink nog. Dan doet hij het wel even voor je met een lach (en soms een traan)En voor de doe-het-zelvers is bij hem altijd wel het juiste onderdeel te krijgen.
  Zo’n vrolijke fietsdeskundige maakt de Zaterdagmarkt nog aantrekkelijker.

 7. Paula Hofman 25 juni 2016 at 15:21

  Ik ben vandaag vakkundig en zeer vriendelijk geholpen. P.Hofman

 8. Francine 29 juni 2016 at 15:59

  Vandaag bij Martin langs geweest om de ketting van mijn bakfiets te vervangen. Ik wilde m heel
  graag zelf vervangen en Martin is zo aardig geweest om mij te leren hoe ik dit moest doen. En hij bood me zelfs een kopje koffie aan! Hartelijk dank Martin en tot snel!

 9. Mascha 5 augustus 2016 at 11:17

  Zaterdag op de markt zeer prettig en vakkundig geholpen. Ik kom zeker terug voor toekomstige onderdelen en reparaties.

 10. Herman H 21 augustus 2016 at 21:07

  Herman, 20082016 zo plat als een dubbeltje en wat nou!, laat ik nu op de markt in nieuwegein een kraam met fietsspullen tegenkomen en met een bord: Ook voor kleine reparaties!
  Mijnheer gaat u maar even een half uurtje shoppen komt voor elkaar!. Geen woorden maar daden, ook geen agenda voor een afspraak over 14 dagen. Fantastisch, bedankt voor de service een binnen en buitenband, best lastig alles correct uitgevoerd. BEDANKT

 11. Frea van Wolfswinkel 13 september 2016 at 18:34

  Geweldig! ’s Morgens om tien uur drie fietsen opgehaald voor reparatie. Om vier uur alle drie weer thuis, kant en klaar. Wat een service! Eindelijk eens een fietsenmaker die alleen repareert wat nodig is en geen torenhoge prijzen vraagt. Zeer tevreden.
  Zegt het voort!

 12. Yola Hesselberth 24 september 2016 at 15:59

  Helemaal blij met mijn mooie roze rakker! Martin heeft me goed geholpen en de week erop nog een mooi nieuw bandje op gezet! Die Koga Miyata gaat als een trein!

 13. Herma van den Brink 5 oktober 2016 at 20:34

  Ik had 10 maanden geleden een fietstas gekocht die helaas helemaal stuk ging op de naden. Vandaag bij Martin teruggeweest. Zonder een bonnetje maar ook zonder enig probleem heeft Martin de fietstas omgeruild.
  Wat een service!!!
  Zeer tevreden.

 14. Angela 6 oktober 2016 at 10:49

  Sinds enige weken produceerde mijn fiets een onheilspellend geluid. Het leek mij een verstandig idee om er een fietsenmaker naar te laten kijken, maar in combinatie met werk en kinderen lukte het vaak niet om een gaatje in mijn agenda te vinden om mijn fiets te laten repareren.

  Mijn man attendeerde mij op de fietsenmaker op de markt in Nieuwegein; een echte vakman en prettig in de omgang. “Maar wij hebben geen trekhaak op onze auto”, was mijn reactie op zijn voorstel. Dat bleek geen probleem te zijn, aangezien Martin Sesink je fiets komt halen en brengen.

  En terwijl ik aan het werk was, heeft Martin het probleem van mijn fiets opgelost. En ook nog even de versnellingen afgesteld. Echt een aanrader!

 15. jenny 21 april 2017 at 14:16

  vanochtend fietstassen gekocht bij Martin, neemt de moeite om ze er voor je op te zetten, gedoe met al die riempjes…en dat voor niets!
  waar kom je dat nog tegen..

 16. E. van Beek 29 april 2017 at 12:58

  Deze maand een 2e hands fiets gekocht op de markt in Nieuwegein. Top fiets en heel betaalbaar. Voordat we de fiets meenamen is ie helemaal nagekeken, de nodige dingen vervangen en hij fietst als een tierelier. Zeer goede service … klaar terwijl je even over de markt loopt. Zeker een aanraderrrrrrrrrrrr!

 17. A. bosman 12 mei 2017 at 16:16

  Vandaag even met de fiets naar de markt in Houten tijdens de lunchpauze. Helaas onderweg de kettingkast ineens kapot. Zie ik op de markt een fietsenartikelenkraam inclusief werkplaats. Top!
  Wat een service, gewoon direct een nieuwe kettingkast geplaatst.
  Met een lach, een hele voordelige prijs en binnen een half uur gefixed. Daar wordt een mens weer blij van!

 18. hans akkerman 10 juni 2017 at 12:20

  gisteravond antwoord op n vraag en kon vandaag op de markt in nieuwegein
  langskomen na n uurtje effe gewacht ja hoor fiets is weer in orde voor n
  wel heel redelijk prijs mijn fiets is weer de oude goed gedaan en n aanrader
  voor anderen

 19. Ton Braat 24 juni 2017 at 11:54

  Achterband versleten, fiets slingerde en stuiterde.
  was door collega getipt over Martin op de markt.
  Even nieuwe achterband erop laten gooien. Afspraak was niet eens nodig.
  Half uurtje later reed ik weer. echt top!
  Zeer tevreden klant!

 20. Abdellah 1 april 2018 at 12:26

  Twee fietsen laten repareren bij Martin, netjes uitgevoerd en een eerlijke prijs!
  Prettige persoon, alles teruggekoppeld.
  Bedankt Martin en tot ziens.
  Groet Abdellah

 21. Yvonne 18 mei 2018 at 18:39

  Het plan was een nieuw goed zadel, het werd alleen veel beter. Martin heeft vanmorgen op de markt, terwijl ik mijn boodschappen deed mijn fiets weer helemaal in orde gemaakt. Een niet te repareren defect aan mijn versnelling is prima aangepakt door Martin. Versnell ik nog 1 t/ m 8 weer allemaal bruikbaar, zo fijn!
  Dank!

 22. Marilene 20 juni 2018 at 22:14

  Twee weken terug door Martin mijn achterwiel laten maken, had hij super goed gedaan en was er helemaal blij mee, ik kon eindelijk weer op mijn geliefde fiets fietsen. Vanochtend kwam ik tot mijn schrik achter dat er een scooter over mijn achterwiel heen is gereden en het helemaal scheef lag. Meteen die ochtend naar Martin gegaan om te overleggen en uiteindelijk heeft hij diezelfde middag nog mijn achterwiel weer gemaakt en omdat hij het zo zielig vond, me maar er niks voor laten betalen! Wat een service, heeft meteen mijn dag gemaakt :)

 23. Bas 4 september 2018 at 18:20

  Aardige en vriendelijke man, verstaat zijn vak als geen ander! Bonus: mijn fiets was supersnel klaar.

 24. Suzanne 14 september 2018 at 11:27

  Wat fijn om weer een echte ouderwets goeie fietsenmaker in de buurt te hebben. Een vriendelijke en bekwame vakman! Een aanwinst voor de wijk.

 25. Kyra 22 maart 2019 at 16:46

  Top service en zeer vriendelijk geholpen! Ik belde, kon direct komen en klaar terwijl je wacht! Net voor het weekend nog even een nieuwe binnen en buitenband voor een hele schappelijke prijs! Bedankt!!

 26. Rhodé 1 augustus 2019 at 09:18

  Ik kreeg een ongelukje op de fiets. Gelukkig was deze fietsenmaker in de buurt. Ik werd direct en vriendelijk geholpen en kon daardoor een paar minuten later weer verder!

 27. Eva 17 augustus 2019 at 08:17

  Inmiddels is mijn fiets twee keer bij Martin Sesink onder behandeling geweest. Beide keren direct, vakkundig en vriendelijk geholpen. Super fijn! De volgende keer dat mijn fiets een reparatie nodig heeft ga ik zeker weer bij Voor De Fiets langs.

 28. Kim 26 februari 2020 at 09:49

  Super snel mijn band gemaakt:) Helemaal blij want moest weer naar de andere kant van Utrecht. Ondertussen gezellig gekletst. Aanrader voor als je iets nodig hebt voor je fiets!

 29. Jan Jille 5 juli 2020 at 10:26

  Een kleine reparatie aan de fiets nodig gehad. Natuurlijk laten we dat door Martin doen: altijd vakmanschap en een zeer goede service.

Comments are closed.

De winkel is nog in Demo — Bestellingen worden nog niet uitgevoerd