verkoopwagen martin

Wie helpt onze verkoopwagen te upgraden naar een opvallende eigentijdse ´verkoopfietstruck´

Zoals iedereen natuurlijk weet, krijgen wij dit jaar een prachtig mozaïek betegelde marktplein op Vredenburg. Na jaren in de bouwput te hebben gestaan, vordert ook de verbouwing van Hoog Catherijne en het nieuwe centraal station in Utrecht. Het zal niet voldoen aan ieders smaak, maar we kunnen ook niet ontkennen, dat deze (ver/be)bouwing een erg luxueuze en moderne uitstraling heeft.

Het koopgedrag van de consument is de laatste jaren ook flink veranderd en de markt verloor langzamerhand met de invoering van de Euro de slogan ‘Op de markt is uw gulden een daalder waard’.  Vele vaste kooplieden op de markt zijn de laatste jaren verdwenen.

Het wordt ook tijd dat de markt zich ook anders gaat profileren, wil de markt nog een toekomst hebben. De markt van morgen zal zich gaan onderscheiden in kwaliteitsproducten, warenkennis  en vakmanschap.  In de grote winkelketens kom je de laatste jaren  producten en artikelen tegen, die soms onder de prijs liggen die op de markt gehanteerd wordt. Maar vaak liggen die qua kwaliteit en zeker in haar diversiteit ver onder de maat van diezelfde waar die je op de markt wordt aangeboden. Op de markt tref je vakmensen aan, die weten welke producten en artikelen zij verkopen. Die met veel plezier achter hun product staan en dat stralen ze ook uit. Op de markt doen ze nog aan klantvriendelijkheid en geven ze je advies over het gebruik van hun waar. Dat vind je steeds minder in de grote winkelketens, waarvan het personeel vaak bestaat uit jonge mensen die de voorraden netjes aanvullen,  de kassa’s bemannen om af te rekenen, maar vaak helaas weinig productkennis hebben.

De marktkooplieden zijn er daarom van overtuigd dat zij uiteindelijk de slag gaan winnen van de grote ketens en ook de grote webwinkels. Uiteindelijk draait het toch om het persoonlijke contact, de Hollandse gezelligheid, even een praatje, proeven van producten, uitleg krijgen van  en het advies over dat wat je koopt. Het kan niet anders dan dat de markt de toekomst heeft!

En daar hoort een andere uitstraling bij. Naast de foodtrucks,  de mooie vernieuwde verkoopwagens voor de food, willen wij als non-food niet achterblijven en gaan wij voor een geweldige ‘verkoopfietstruck’. Daarom deze actie:

Wie helpt onze verkoopwagen te upgraden naar een opvallende eigentijdse ´verkoopfietstruck´. Uiteraard ook praktisch goed werkbaar. Denk bijvoorbeeld aan de geweldige bar, gemaakt van een oude Van door Dick en Angel van de tv-serie van het kasteel in Frankrijk. Voor het beste ontwerpidee staat een splinternieuwe Cargo transportfiets tegenover met een jaar fietsonderhoud. Kom gerust kijken op onze markten woensdag en vrijdag in Utrecht op het Vredenburg of zaterdag in Nieuwegein bij City Plaza en laat je inspireren. Laat de ontwerpen maar komen. Uiterste inleverdatum 1 april 2018

FB_IMG_1519631675306

Leave a Reply

De winkel is nog in Demo — Bestellingen worden nog niet uitgevoerd